Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Predaj pozemok v Trenčíne - Zámostie aj so stavebným povolením - byty

Interné ID: 031-7116
Ulica: Zlatovská
Obec: Trenčín
Okres: Trenčín
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Stavebný pozemok
1 600 000 €

Popis nehnuteľnosti

TOP PONUKA PRE DEVELOPEROV! TOP LOKALITA!!! OKAMŽITÁ REALIZÁCIA!!!!

Realitná kancelária Prom real ponúka na predaj stavebné pozemky o rozlohe 5 273 m2 vedené na liste vlastníctva ako zastavaná plocha a nádvorie, na ktorých sa nachádzajú dve budovy tzv. budova obchodu a služieb BIANCA situované vo výbornej lokalite v Trenčíne - Zámostie na Zlatovskej ulici. Na predmetné nehnuteľnosti bol vypracovaný projekt "BIANKA v Trenčíne - rekonštrukcia a dostavba objektu" a vydané stavebné povolenie, ktoré je k dispozícii na vyžiadanie.

V rámci projektu ide o prestavbu polyfunkčného objektu s čiastočným podpivničením, pričom má byť vytvorený polyfunkčný objekt, v ktorom budú v suterénnych priestoroch umiestnené garáže, sklady a obchodná prevádzka (napr. bar), na prízemí budú umiestnené obchodno-predajné prevádzky a na horných podlažiach budú umiestnené byty na bývanie. V rámci výstavby sa má vytvoriť 30 - 60 bytov - 3 obytné podlažia v časti dostavba. Súčasťou výstavby má byť aj vybudovanie parkovacích miest pre obyvateľov domu a návštevníkov. Z zmysle územno-plánovacej informácie je možné zvýšiť počet výstavby bytov.

Ide o top lokalitu, kde sú už vybudované bytové domy a komplexná občianska vybavenosť (škola cca 200 metrov, obchodný dom cca 100 metrov, hneď pri ceste cyklotrasa a dostupnosť pešo do centra Trenčína cca 20 minút), zároveň záujemca má okamžite k dispozícii stavebné povolenie a môže projekt realizovať v krátkom čase ako výbornú investičnú príležitosť.

Podľa územno-plánovacej informácie je koeficient zastavanosti určený maximálne na 55%.

Územno-plánovacia informácia, stavebné povolenie ako aj pripravený projekt sú dispozícii na vyžiadanie.

Na pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete.

V prípade záujmu a pre viac informácií kontaktujte realitného poradu Ing. Andrea Stránska, tel. 0905 637 376.
 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
korporácia
Plocha pozemku:
5273 m2
Celková plocha:
5273 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku - vodný zdroj:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Andrea Stránska

Ing. Andrea Stránska

Realitný špecialista

  • Slovensky
  • Magyar
  • English

Andrea Stránska, realitný špecialista

Profesionalita, trpezlivosť, úcta a empatia, korektnosť a zodpovedný prístup sú hodnoty, ktorými sa riadim celý svoj pracovný profesionálny život. Aj to je jeden z dôvodov, prečo som sa rozhodla stať sa členom tímu Prom real. Počas môjho 18 ročného pôsobenia v podnikateľskej sfére som získala odborné zručnosti v oblasti realít, skúsenosti s predajom bytov a nebytových priestorov, predajom domov a rôznych pozemkov, viníc, zámku, prenájmom bytových a nebytových priestorov. Pracovala som aj na menších developerských projektoch a mám skúsenosti v oblasti financovania nehnuteľností. Veľmi rada pracujem s ľuďmi a pomáham im splniť ich očakávania. Ak máte radi profesionálny a ľudský prístup a potrebujete poradiť, neváhajte ma kontaktovať.

Teším sa na stretnutie s Vami.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti