Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Predaj pozemky na investíciu - obec Kamienka, okres Humenné 18 445m2

Interné ID: 031-711396
Ulica: Centrum
Obec: Kamienka
Okres: Humenné
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Orná pôda
25 000 €
vrátane provízie RK
Exkluzívna ponuka

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Prom real ponúka na predaj pozemky - orná pôda a trvalý trávny porast spolu vo výmere 18 445 m2, pričom sa jedná o rôzne parcely (15 ks parciel, v priemere od cca 700 až cca 2 700 m2), ktoré sa nachádzajú v katastrálnom území Kamienka, okres Humenné. Jedná sa o pozemky - parcely katastra "E", vlastníctvo v 1/1, pričom časť z týchto pozemkov sa nachádza aj blízko obce Kamienka, časť z nich blízko cesty.

Kúpa týchto pozemkov je výhodná ako investícia, nakoľko v súčasnosti sa ide realizovať komasácia, t.j. sceľovanie pozemkov, prípadne je možné ich využiť na zlúčenie a zámenu, nakoľko sú to pozemky vysporiadané v osobnom vlastníctve (nie urbariát).

Lokalita:

Obec Kamienka sa nachádza v okrese Humenné. Je to malá útulná tichá dedinka obklopená horami na severnom úpätí pohoria Vihorlatu v malebnom údolí. Pohorie v tejto lokalite patrí medzi najlesnatejšie na Slovensku. Dedinka je doslova ukrytá v nádhernej prírode a lesoch len 10 km od okresného mesta Humenné.

Pozemky budú zaujímavou investíciou aj pre milovníkov poľovníctva.

Uprednostňujeme predaj ako celok, za výhodnú cenu: 25.000,- EUR už so zahrnutou odmenou realitnej kancelárie a nadobudnete až 18 445 m2.

Pre bližšie informácie kontaktujte realitného makléra: Ing. Andrea Stránska, 0905 637 376, e-mail: stranska@promreal.sk

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
18445 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Andrea Stránska

Ing. Andrea Stránska

Realitný špecialista

  • Slovensky
  • Magyar
  • English

Andrea Stránska, realitný špecialista

Profesionalita, trpezlivosť, úcta a empatia, korektnosť a zodpovedný prístup sú hodnoty, ktorými sa riadim celý svoj pracovný profesionálny život. Aj to je jeden z dôvodov, prečo som sa rozhodla stať sa členom tímu Prom real. Počas môjho 18 ročného pôsobenia v podnikateľskej sfére som získala odborné zručnosti v oblasti realít, skúsenosti s predajom bytov a nebytových priestorov, predajom domov a rôznych pozemkov, viníc, zámku, prenájmom bytových a nebytových priestorov. Pracovala som aj na menších developerských projektoch a mám skúsenosti v oblasti financovania nehnuteľností. Veľmi rada pracujem s ľuďmi a pomáham im splniť ich očakávania. Ak máte radi profesionálny a ľudský prístup a potrebujete poradiť, neváhajte ma kontaktovať.

Teším sa na stretnutie s Vami.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti