Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Predaj kaštieľ v centre mesta Trenčín na Piaristickej ulici+parkovanie

Interné ID: 031-711390
Ulica: Piaristická
Obec: Trenčín
Okres: Trenčín
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Kancelárie
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Prom real ponúka na predaj v top lokalite centra mesta Trenčín a Piaristickej ulici (len pár krokov priamo do centra mesta) zrekonštruovanú historickú budovu - kaštieľ, ktorý sa v súčasnosti využíva ako administratívna budova, pričom v podkroví sa nachádzajú dva apartmány na bývanie.

Kaštieľ má 3 nadzemné podlažia a polozapustený suterén. V súčasnosti je celý prenajatý na rôzne prevádzky, a to: lekárska ambulancia, súkromná škôlka a tanečná škola, kancelárske priestory a prenajaté sú aj dva apartmány.

Aj keď ide o historickú budovu, vedená je na liste vlastníctva ako administratívna budova, pričom nie je zapísaná ako historická pamiatka.

Celková rozloha pozemku je: 1433 m2, pričom zastavaná plocha samotného kaštieľa je 471 m2, záhrada a parkovisko 962 m2.

Na pozemku je možnosť vonkajšieho parkovania pre 15 motorových vozidiel.

Celková úžitková plocha: 959 m2.

Kaštieľ je ideálny aj ako investičná nehnuteľnosť, aj ako kombinácia vlastného bývania a podnikania resp. aj len ako vlastné bývanie v centre mesta Trenčín.


Cena: info v RK.

Zodpovedný maklér: Ing. Andrea Stránska, mobil: 0905 637 376, e-mail: stranska@promreal.sk





 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
korporácia
Zastavaná plocha:
471 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Verejné parkovanie:
áno
Počet poschodí od prízemia vyššie:
3
Celková plocha:
1433 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Plyn:
áno
Voda - na pozemku - vodný zdroj:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Andrea Stránska

Ing. Andrea Stránska

Realitný špecialista

  • Slovensky
  • Magyar
  • English

Andrea Stránska, realitný špecialista

Profesionalita, trpezlivosť, úcta a empatia, korektnosť a zodpovedný prístup sú hodnoty, ktorými sa riadim celý svoj pracovný profesionálny život. Aj to je jeden z dôvodov, prečo som sa rozhodla stať sa členom tímu Prom real. Počas môjho 18 ročného pôsobenia v podnikateľskej sfére som získala odborné zručnosti v oblasti realít, skúsenosti s predajom bytov a nebytových priestorov, predajom domov a rôznych pozemkov, viníc, zámku, prenájmom bytových a nebytových priestorov. Pracovala som aj na menších developerských projektoch a mám skúsenosti v oblasti financovania nehnuteľností. Veľmi rada pracujem s ľuďmi a pomáham im splniť ich očakávania. Ak máte radi profesionálny a ľudský prístup a potrebujete poradiť, neváhajte ma kontaktovať.

Teším sa na stretnutie s Vami.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti