Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

TOP CENA! stavebné pozemky Nivy 5078 m2, k.ú. Malé Pálenisko I.

Interné ID: 031-7652
Ulica: Malé pálenisko I.
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy
200 €/m2
Exkluzívna ponuka

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Prom real ponúka na predaj pozemky o rozlohe celkom 5 078 m2 určené na výstavbu v katastrálnom území BA-Nivy časť Malé Pálenisko I. v blízkosti Malého Dunaja s vybudovanou hrádzou. V lokalite sa nachádzajú rodinné domy a chaty so záhradkami. Prístupové cesty sú vybudované a nachádzajú sa tu kompletné inžinierske siete.

V súčasnosti sú pozemky ako uzavretý areál, kde sa nachádza výrobná hala s rozlohou 183 m2, staršia hala s rozlohou 803 m2, menšia administratívna budova so zastavanou plochou 49 m2 a menší sklad s rozlohou 32 m2. Ostatné plochy sú vedené ako "záhrada" a podľa územného plánu je prioritné funkčné využitie územia "Občianska vybavenosť celomestského a nadmestského významu", pričom ide o územie definované ako rozvojové územie mesta, v ktorom územný plán navrhuje novú výstavbu na doteraz nezastavaných plochách, zásadnú zmenu funkčného využitia, zmenu spôsobu zástavby veľkého rozsahu.

Pozemok je vhodný napríklad aj na výstavbu ubytovacích zariadení, resp. obytných domov.

Kompletná územno-plánovacia informácia je k dispozícii na vyžiadanie. Číslo funkcie ÚPI: 201, rozvojové územie.

Informácie o cene poskytneme v realitnej kancelárii u zodpovedného makléra: Ing. Andrea Stránska, 0905 637 376.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
korporácia
Plocha pozemku:
5078 m2
Inžinierske siete:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Andrea Stránska

Ing. Andrea Stránska

Realitný špecialista

  • Slovensky
  • Magyar
  • English

Andrea Stránska, realitný špecialista

Profesionalita, trpezlivosť, úcta a empatia, korektnosť a zodpovedný prístup sú hodnoty, ktorými sa riadim celý svoj pracovný profesionálny život. Aj to je jeden z dôvodov, prečo som sa rozhodla stať sa členom tímu Prom real. Počas môjho 18 ročného pôsobenia v podnikateľskej sfére som získala odborné zručnosti v oblasti realít, skúsenosti s predajom bytov a nebytových priestorov, predajom domov a rôznych pozemkov, viníc, zámku, prenájmom bytových a nebytových priestorov. Pracovala som aj na menších developerských projektoch a mám skúsenosti v oblasti financovania nehnuteľností. Veľmi rada pracujem s ľuďmi a pomáham im splniť ich očakávania. Ak máte radi profesionálny a ľudský prístup a potrebujete poradiť, neváhajte ma kontaktovať.

Teším sa na stretnutie s Vami.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti