Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

VÝNIMOČNÁ PONUKA! Pozemok pre výstavbu bytových a rodinných domov

Interné ID: 032-15
Ulica: Učiteľská
Obec: Bratislava-Podunajské Biskupice
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy
390 €/m2

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne pre developera, prípadne aj súkromnú osobu ponúkame nádherný a ideálny stavebný pozemok pre bytové, prípadne rodinné domy, zastavanosť 30 %, Učiteľská ul. Podunajské Biskupice

- rozloha pozemku: 2224 m2
- zastavanosť pozemku max. 30 %
- rovinatý slnečný a dostatočne rozľahlý pozemok
- 2 prístupové cesty
- pokojná, no zároveň vynikajúco dostupná lokalita
- inžinierske siete na pozemku (elektrina, vodovod, kanalizácia, plyn)
- pozemok ponúka dostatočný priestor pre zariadenia energetickej nezávislosti
- na pozemku sa nachádza starší rodinný dom v tvare kocky, možná prípadná rekonštrukcia + staršia garáž

Lokalita je po sprevádzkovaní rýchlostnej cesty R7 a diaľnice D4 veľmi dobre napojiteľná na všetky smery, vrátane bezproblémového prístupu do centra mesta. K dispozícií sú všetky inžinierske siete. Občianska vybavenosť (obchody, služby, školy, škôlky a pod.) sa nachádzajú v blízkosti.

Pozemok vhodný pre málo podlažnú bytovú zástavbu, tak ako je to aj v bezprostrednom okolí pozemku, a vzhľadom ku tvaru pozemku, ako aj susednej zástavbe je pozemok vhodné využiť na stavbu rodinných domov, radových rodinných domov, resp. rodinných domov so samostatnými bytmi.

Bližšie informácie radi poskytneme konkrétnym záujemcom. V prípade seriózneho záujmu a platby v hotovosti dohoda na cene možná.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
2224 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku - vodný zdroj:
áno
Optická sieť:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. MBA Marian Turza

Mgr. MBA Marian Turza

Realitný špecialista

  • Slovensky
  • Pусский
  • Deutsch
  • English
  • Česky

Po rokoch práce v oblasti IT a viacerých nadnárodných korporátov som sa rozhodol naplno venovať sa tomu, čo ma naozaj baví. Stretávaniu sa a pomáhaniu ľuďom, plneniu ich snov, spoznávaniu nového. Sedavá práca za počítačom, Excel, reporty a naháňanie imaginárnych KPI´s a večné porady pre mňa príliš nie sú . A v práci realitného makléra sa sklbuje všetko to, čo mám na živote rád a čo som v podstate posledných pár rokov aj robil pre rodinu, priateľov, či známych. Hľadanie a profesionálna prezentácia nehnuteľností na predaj, či nájdenie vysnívaného miesta, ktoré sa stane Vašim novým domovom. Alebo nájsť vhodnú investičnú príležitosť prípadne krásny rekreačný objekt. Teším sa, že budem môcť v budúcnosti pomôcť možno i Vám a možno aj trošku inak, ako to robia bežné slovenské realitky. Pre bližšie info a spoluprácu ma neváhajte kontaktovať, teším sa na Vás!

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti