Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na PREDAJ rodinný dom v obci Šenkvice s krásnym pozemkom

Interné ID: 012-244570
Ulica: Lipová
Obec: Pezinok
Okres: Pezinok
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
381 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj veľkometrážny rodinný dom, ktorý sa nachádza v obci Šenkvice na Lipovej ulici, v katastrálnom území Malé Šenkvice.

Dom je postavený na pozemku o rozlohe 855m2, pozemok je upravený a nachádza sa v tichej uličke, čo zaručuje pokojné bývanie. V okolí rodinného domu je krásny výhľad na okolité vinice a vinohrady.

Rozloha domu je cca 288m2, pozemok 855m2. Na pozemku je možnosť postaviť ďalší dom, ktorý budeme samostatný vchod a prístup.

Predáva sa v štádiu holodom, čo je veľkou výhodou pre nového majiteľa že si dom dokončí podľa svojich predstáv.

DISPOZÍCIA

1.NP
- zádverie
- veľká garáž
- kúpeľňa
- wc

1. Podkrovie
- obývacia izba s kuchyňou
- kúpeľňa
- toaleta
- loggia

2. Podkrovie
- izba
- kúpeľňa
- podkrovný priestor
- podkrovný priestor
- loggia s krásnym výhľadom na okolité vinice

Veľkou výhodou tohto rodinného domu je že sa dá využiť na viac generačné bývanie, prípadne ho rozdeliť na viac bytových jednotiek a následne prenajímať.

Dom je postavený s tehly, je zateplený a má novú fasádu. Momentálne na dome prebiehajú dokončovacie práce. V prípade ak by konkrétny záujemca mal záujem dokončiť si kúrenie je tam možnosť poskytnutia zľavy.

K dispozícii je krásna priestranná garáž, ktorá je vhodná aj ako miestnosť na podnikanie, prípadne na bytovú jednotku, nakoľko na pozemku je dostatok miesta aj na parkovanie. Vstup na pozemok zabezpečuje elektrická brána. Na pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete, elektrina, voda, plyn a kanalizácia.



ŠENKVICE
Obec Šenkvice patrí pod okres Pezinok. V obci nájdete kompletnú občiansku vybavenosť ako škola, škôlka, obchod, pošta, reštaurácia, knižnica, strelnica, čerpacia stanica. Výhodná doprava ponúka pohodlné napojenie autom z/do Bratislavy je možné aj diaľnicou D1 cez Viničné, alebo Blatné. Šenkvice ponúkajú tiež integrovanú vlakovú dopravu do Bratislavy.



CENA je 381.000EUR .Uvedená predajná cena je konečná a zahŕňa poplatky za vypracovanie prevodovej zmluvy a návrhu na vklad vlastníckeho práva advokátskou kanceláriou ako aj úhradu správneho poplatku, za podanie návrhu na vklad vlastníckeho práva na príslušnom katastrálnom úrade.
Bezplatne zabezpečíme aj najvýhodnejšie hypotekárne financovanie.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
900 m2
Úžitková plocha:
282 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
4
Loggia:
áno
Garáž:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Počet poschodí od prízemia vyššie:
2
Celková plocha:
900 m2
Plocha loggie:
16.4 m2
Počet garáží:
3
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Voda - na pozemku - vodný zdroj:
áno
Internet:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Nikola Macášková

Nikola Macášková

Realitný špecialista

Volám sa Nikola Macášková .

Od ukončenia školy som hľadala prácu ktorá by ma napĺňala. Prešla som si rôznymi pozíciami v obchodnom reťazci v ktorom som sa necítila doma, rada pracujem s ľuďmi a rada spoznávam nových ľuďí. V tom som spoznala Michala Kolenčíka ktorý mi dal možnosť stať sa členom tímu Prom real a tam som našla svoju vysnívanú prácu realitnej maklérky. Rada pomáham ľuďom nájsť ich vysnívané bývanie. Práca realitnej maklérky mi ponúka každodennú komunikáciu s ľuďmi. Rada sa vzdelávam a učím sa novým veciam aby boli moji klienti spokojný s mojou prácou.

Teším sa na stretnutie s Vami.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti