Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Krásne stavebné pozemky v Hornej Súči časť Vlčí Vrch - od 660 m

Interné ID: 38-27
Ulica: Bratislavská
Obec: Trenčín
Okres: Trenčín
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy
29 900 €
Exkluzívna ponuka

Popis nehnuteľnosti

[b]PROM REAL [/b]Vám dáva do pozornosti pozemok s krásnymi výhľadmi v srdci malebnej prírody obce Horná Súča - časť Vlčí Vrch. Pozemky C, D - sú vhodné na výstavbu rodinných domov v súlade s územným plánom obce. Pozemky A, B sa predáva ako trvalý trávnatý porasť a je možné ich zakúpiť spolu s niektorým stavebným pozemkom.
Cena je predmetom vzájomnej individuálnej dohody.
Cena pozemkov C a D vrátane podielu na prístupovej ceste je [b]29.900 €[/b], pozemok A [b]10.374 €[/b] a pozemok B [b]13.546 €[/b]
[b]Výmery pozemkov sú nasledovné:[/b]
A - 1.596 m2 + podiel na prístupovej ceste
B - 2.084 m2 + podiel na prístupovej ceste
C - 660 m2 + podiel na prístupovej ceste
D - 658 m2 + podiel na prístupovej ceste
V rámci IS možnosť napojenia na elektrickú energiu, vlastná studňa
[b]VÝHODY:[/b]
Je to najvyššie položená Hornosúčanská kopanica, ktorá poskytuje krásny výhľad do širokého okolia – do Súčanského údolia, na okolité kopce i vzdialené pohoria, na časť Trenčína i blízku Moravu. Vlčí Vrch je vzdialený od ústredia obce 4 až 5 km severozápadne smerom k hranici s Českou republikou. Vzdialenosť od Krajského mesta Trenčín približne 18 km.
Medzi najväčšie benefity patrí malebná príroda s krásnymi výhľadmi a dobrá dostupnosť či už do obce Horná Súča alebo Trenčína.


Ponuku Vám rada ukáže Alena Vančová - zavolajte mi a dohodnite si čas, ktorý Vám bude vyhovovať:
[b]Ing. Alena Vančová PROM REAL 0904 854 774 vancova@promreal.sk[/b]

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
neurčené
Plocha pozemku:
660 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Alena Vančová

Ing. Alena Vančová

licencovaný realitný špecialista

  • Slovensky
  • lrm
  • narks

Realitám sa naplno venujem 9 rokov. Patrím k tým šťastným, ktorých práca naozaj baví a napĺňa. Spoľahlivosť, kvalitne odvedená práca, korektné jednanie a ľudský prístup je pre mňa prioritou pri každom predaji. S klientami si budujem dlhodobé a priateľské vzťahy.

Vďaka mojim dlhoročným skúsenostiam, špičkovému právnemu servisu a za použitia najmodernejších technológií pri prezentácií nehnuteľností môžete aj vy s radosťou predaj nehnuteľnosti zveriť do mojich rúk.
Teším sa na stretnutie s Vami.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti