Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne ponúkame na predaj moderný, priestranný a plne zariadený 4-izbový bungalov vo Hviezdoslavove, kolaudovaný v r. 2019, s výstavnou, nádhernou a profesionálne udržiavanou okrasnou záhradou s dvomi altánkami. Dom zaujme hneď na prvý dojem.

 Pri sťahovaní Vám stačí len zubná kefka a môžete si ihneď, naplno a bez akýchkoľvek kompromisov užívať výhody tejto kvalitnej, krásnej a čistej novostavby s precízne upravenou záhradou s okrasnými drevinami, dvomi terasami či veľkou garážou pre Vaše auto.

Prízemný tehlový rodinný dom bol skolaudovaný v r. 2019, úžitková plocha je 140 m2, dom leží na pozemku o veľkosti 652 m2. Pôdorys pozostáva zo:

  • vstupnej predsiene a chodby,
  • veľkorysej obývačky spojenej kuchyňou,
  • funkčnej špajzy (komory) medzi kuchyňou a garážou,
  • samostatnej toalety s umývadielkom,
  • hlavnej kúpeľne s druhou toaletou, sprchovým kútom i veľkou vaňou,
  • hlavnej rodičovskej spálne,
  • samostatného šatníka v blízkosti spálne,
  • samostatnej práčovne v blízkosti šatníka,
  • vkusnej pracovne,
  • detskej izby.

V celom dome sa nachádza elektrické podlahové kúrenie s termostatmi v každej jednej izbe vrát. garáže, v obývačke je hotová príprava na moderný krb/kachle. Použité boli prémiové materiály, obklady a textílie. Dom sa predáva plne zariadený vr. krásnej, na mieru realizovanej kuchyne (kombinácia biely lak/dýha) a vr. nábytku v obývačke (kombinácia pravá koža/kov) a kuchyni (indický palisander) a vr. nábytku v ostatných izbách a taktiež v záhrade vr. komplet záhradného nábytku, lehátok či vírivky. Celý dom je pokrytý kvalitným a stabilným wi-fi pripojením so zosilňovačmi v izbách (optika Telekom).

Upravená záhrada s okrasnými a ovocnými drevinami disponuje plne automatickou závlahou, niekoľkými fontánkami a zavlažovacími hydrantmi. Dom disponuje vlastnou studňou s pitnou vodou a vlastným septikom. Celkové náklady sú na úrovni 180€/mes. + internet. O dom bolo znamenite a s láskou starané, čo je možné preveriť na obhliadke. V blízkosti domu sa nachádza súkromný lesík, obecný rybník s náučným chodníčkom a obecná pláž s jazerami na kúpanie. Od centra Hviezdoslavova je to zhruba kilometer, domček je v príjemnej a tichej zóne mimo hlavného diania, kde už nehrozí ďalšia výstavba.

Len pár minút bicyklom je to na vlakovú stanicu a zastávku, do supermarketov BILLA či TERNO, do lekárne či drogérie, do kaviarní či pizzerií, do známeho záhradkárstva, na obecný či stavebný úrad, do domu kultúry, do novej školy či škôlky (obecnej i súkromnej). Tesne pred dokončením je dvojica nových obchodných galérií, nové zdravotné stredisko, nová veterinárna klinika či oceňovaný remeselný pivovar. V tesnej blízkosti Hviezdoslavova sa nachádza 130-kilometrové povodie Malého Dunaja – raj na splavovanie – i olympijský tréningový rezort X-BIONIC Sphere Šamorín. Do centra Bratislavy je to dnes max. 20 min. autom, a to aj v rannej špičke...

K domu majiteľ dodáva aj vypracovaný znalecký posudok z r. 2023.

Ide o jedinečnú a mimoriadnu ponuku, akých dnes ozaj veľa nie je.

 

Cena 364.900,00 EUR

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
652 m2
Úžitková plocha:
140 m2
Zastavaná plocha:
140 m2
Stav:
novostavba
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Špajza:
áno
Sklad:
áno
Rok výstavby:
2019
Celková plocha:
140 m2
Plocha garáže:
25.5 m2
Vykurovanie - podlahové:
áno
Internet:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ivan Kormúth

Ivan Kormúth

Realitný špecialista

Licencovaný realitný maklér  

Realitám ako aj poisťovníctvu sa venujem roky a základom úspešného predaja je  byť slušný, otvorený, diskrétny, profesionálny, empatický, ľudský a etický.

Úspechom v predaji je v prvom rade spokojnosť klientov ako predávajúcich, tak i kupujúcich. Pravidelné vzdelávanie v realitnom sektore ako aj roky praxe zaručujú pokojné a úspešné zavŕšenie predaja Vašej nehnuteľnosti.

Množstvo klientov s ktorými som v kontakte aj niekoľko rokov po úspešných predajoch a ich odporúčanie novým klientom je známkou ich spokojnosti a kvalite mnou ponúkaných služieb. Moju prácu najlepšie vystihuje spokojnosť klientov a ich recenzie ktoré sú verejné. 

Teším sa na našu spoluprácu.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti