Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Investičný pozemok Teplička nad Váhom

Interné ID: 42-3
Obec: Teplička nad Váhom
Okres: Žilina
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy
Cena v RK
Exkluzívna ponuka

Popis nehnuteľnosti

Unikátny obchodný a polyfunkčný pozemok v tesnej blízkosti mesta Žilina

Ponúkame vám výnimočnú príležitosť investovať do pozemku o výmere 12 600 m2, ktorý sa nachádza v tesnej blízkosti mesta Žilina. Tento rovinatý pozemok exceluje nielen svojou polohou, ale aj napojením na hlavnú cestnú sieť, čo ho robí ideálnym pre obchodné a polyfunkčné využitie.

Vlastnosti pozemku:

Výmera: 12 600 m2
Poloha: V blízkosti rozsiahlej industrálnej oblasti a na trase medzi mestom Žilina a závodom KIA Motors v Tepličke nad Váhom, s vzdialenosťou len 1,5 km od hlavného cestného uzlu v Žiline na Košickej.
Možnosť delenia: Pozemok je možné rozdeliť na dva celky s minimálnym delením 5 000 - 6 000 m2, čo poskytuje vysokú flexibilitu.
Výhody a investičný potenciál:

Vynikajúca poloha: Blízkosť k dôležitým cestným uzlom a strategické postavenie v oblasti.
Obchodné a polyfunkčné využitie: Ideálny pre výstavbu obchodných centier, maloobchodných prevádzok a polyfunkčných projektov.
Investičná príležitosť: S ponúkanou cenou za m2 je tento pozemok atraktívnou investíciou s možnosťou dlhodobého rastu hodnoty.
Ak hľadáte ideálnu príležitosť pre vašu investíciu v nehnuteľnosti, neváhajte a kontaktujte nás pre ďalšie informácie a obhliadku.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
12600 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Emma Talapková

Emma Talapková

Realitný poradca

  • Slovensky
  • English
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti