Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Rezervované - Predaj 3 izbový byt v Nové Mesto- Bratislava

Interné ID: 42-14
Ulica: Československých parašutistov
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
196 900 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám exkluzívnu príležitosť získať 3-izbový byt v srdci Bratislavy, v prestížnej lokalite nového mesta. Jeho výhodná poloha v bezprostrednej blízkosti obchodného centra Vivo! zabezpečí pohodlný prístup k obchodným a zábavným možnostiam, zatiaľ čo materská a základná škola v týchto končinách poskytujú ideálne zázemie pre rodiny s deťmi.

Tento byt, síce v pôvodnom stave, disponuje obrovským potenciálom pre vytvorenie luxusného a moderného bývania podľa vašich predstáv. Je ideálnou investíciou pre tých, ktorí túžia po individuálnom prístupe k úpravám interiéru a zabezpečení svojho osobného priestoru.

Vyhľadávaná lokalita tohto bytu navyše ponúka tiché a pokojné prostredie, kde parkovacia politika nie je prekážkou. Toto vám zaručuje maximálny komfort a slobodu vo vašich každodenných aktivitách.

Nechajte sa strhnúť touto jedinečnou príležitosťou získať byt v Bratislave, a staňte sa súčasťou prestížnej komunity, ktorá ocení hodnotu kvalitného bývania. Nezmeškajte túto príležitosť – kontaktujte nás ešte dnes a začnite plánovať svoj nový začiatok v tomto exkluzívnom byte!

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
neurčené
Úžitková plocha:
68 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
3
Balkón:
áno
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Výťah:
áno
Celková plocha:
74.5 m2
Počet logií:
2
Vykurovanie - centrálne:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Emma Talapková

Emma Talapková

Realitný poradca

  • Slovensky
  • English
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti