Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Hľadám skladový priestor cca 200 m2, PK, Modra, Ch. Grob, Bernolákovo

Interné ID: 37-266
Obec: Pezinok
Okres: Pezinok
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Sklad
4 €/m2/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Hľadám pre klienta skladový priestor, halu s rozlohou cca 200 m2 v lokalite Pezinok, Modra, Ivánka pri Dunaji, Bernolákovo, Chorvátsky Grob, Slovenský Grob. Výhodou je zateplenie, vlastné sociálne zariadenie, prípadne vykurovanie.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
neurčené
Úžitková plocha:
200 m2
Celková plocha:
200 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Jaroslav Hanínec

Mgr. Jaroslav Hanínec

licencovaný realitný špecialista

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • lrm
  • narks

"Skúsenosti v oblasti predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľností získavam priebežne, počas mnohých rokov pôsobenia vo finančnom a realitnom sektore. Kľúčovým pilierom mojej praxe je neustále zdôrazňovaný seriózny a etický prístup voči klientom. Mojím cieľom je neustále poskytovať kvalitné služby a aktívne prispievať k nájdeniu ideálnej nehnuteľnosti, ktorá plne vyhovuje individuálnym potrebám klientov.

Moje poznatky a odborné skúsenosti mi umožňujú byť pre Vás užitočným partnerom v dosahovaní optimálnych výsledkov pri procesoch predaja, kúpy alebo prenájmu nehnuteľností. Spolupráca so mnou zabezpečuje spoľahlivé a profesionálne vedenie, pričom moje úsilie je vždy zamerané na plné uspokojenie, či prekonanie Vašich očakávaní.

S radosťou uvítam príležitosť spolupracovať s Vami na každom kroku transakcie s Vašou nehnuteľnosťou a poskytnúť Vám výnimočné realitné služby založené na dôvere a odbornosti."

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti