Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Exkluzivne 3 Izbový byt komplet zariadený

Interné ID: 028-9273
Obec: Viničné
Okres: Pezinok
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Rezervované

Popis nehnuteľnosti

Lokalita: Viničné
Viničné je atraktívna lokalita, ktorá ponúka pohodlný životný štýl s výhodami tichého predmestia a blízkosťou kvalitných služieb. Tu je viac informácií o tejto lokalite:

- **Dostupnosť:** Viničné sa nachádzajú iba niekoľko minút jazdy od centra mesta Pezinok, čo umožňuje rýchly prístup k všetkým kultúrnym, obchodným a zábavným možnostiam, ktoré mesto ponúka. Toto miesto je ideálne pre tých, ktorí pracujú v centre mesta alebo Bratislava a chcú byť blízko diania. Pezinok 1 km ,Bratislava 15km. Prístup na diaľnicu 10 km ,čím sa vyhnete ranným a poobedným zápcham . / Miesto času v zápche môžete venovať rodine alebo pre seba/

- **Školy a vzdelávanie:** Lokalita Viničné je známa pre svoje kvalitné vzdelávacie inštitúcie vrátane materských škôl, základnej školy . Vaše deti budú mať prístup k vzdelávaniu na vysokej úrovni.

- **Rekreačné možnosti:** Ak radi trávite voľný čas v prírode, máte šťastie. Viničné sú obklopené prírodou a ponúkajú možnosti na prechádzky, beh a cyklistiku. Okolie ponúka aj rôzne športové zariadenia a parky na oddych.

**3-izbový byt s modernou prestavbou:
Tento 3-izbový byt je skutočným klenotom s množstvom výnimočných vlastností:
Parkovanie v uzamknutom dvore !!!!

- **Rozloha:** Tento byt má veľkú rozlohu, čo zabezpečuje pohodlie a priestrannosť pre celú rodinu.

- **Moderný dizajn:** Byt bol kompletným prerobený a jeho moderný dizajn je zladený s najnovšími trendmi v interiérovom dizajne. Použité sú len kvalitné materiály.

- **Plne vybavená kuchyňa:** Kuchyňa je vybavená všetkými potrebnými spotrebičmi a má dostatok úložného priestoru pre vašu kuchynskú výbavu.

- **Priestranná obývacia izba:** Obývacia izba je dostatočne veľká na to, aby ste sa cítili pohodlne a mali priestor na zábavu, relaxáciu alebo stretávanie s priateľmi a rodinou. K tomu Vám dopomôže aj BIO krb v obývacej izbe.

- **Balkón:** Byt má balkón, ktorý ponúka neskutočný výhľad a miesto na čerstvý vzduch.

Tento byt je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú moderný a priestranný priestor v blízkosti centra mesta v príjemnej lokalite a tichej lokalite.

Vlastnosti

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
76 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
3
Balkón:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Poschodie:
3
Celková plocha:
77 m2
Počet balkónov:
3
Inžinierske siete:
áno
Plyn:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno
Optická sieť:
áno

Virtuálna prehliadka

Pozrieť na mape

Maklér

Finančný a realitný expert
Od roku 2006

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti