Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Prenájom kancelárskych priestorov Ružinov, Bratislava

Interné ID: 37-12
Ulica: Kladnianska
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Kancelárie
380 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkam exkluzívne na prenájom kancelárske priestory v Ružinove.

LOKALITA: Ulica Kladnianska, v blízkosti reštaurácie, obchody, Miestny úrad Ružinov.

PARKOVANIE: Voľné pred budovou a v jej okolí.

Priestory pozostávajú z dvoch kancelárií o rozlohe 19 m2 a 28 m2, spolu 47 m2 a sú čiastočne zariadené, možnosť dozariadiť kompletne, prípadne priestory prenajať bez nábytku. Obe kancelárie sú klimatizované.

V cene prenájmu je zahrnuté aj používanie spoločných priestorov, 1x týždenne využitie priestoru zasadačky s rozlohou 24 m2, a možnosť využitia záhrady s altánkom na firemné akcie, či team buildingy.

V cene za služby sú zahrnuté energie, strážna služba a upratovanie.

Cena prenájmu je 8,-€/m2 + služby a energie 3,60,-€/m2 + DPH.


Priestory sú voľné ihneď.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
neurčené
Úžitková plocha:
47 m2
Počet izieb:
2
Verejné parkovanie:
áno
Celková plocha:
47 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Jaroslav Hanínec

Mgr. Jaroslav Hanínec

licencovaný realitný špecialista

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • lrm
  • narks

"Skúsenosti v oblasti predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľností získavam priebežne, počas mnohých rokov pôsobenia vo finančnom a realitnom sektore. Kľúčovým pilierom mojej praxe je neustále zdôrazňovaný seriózny a etický prístup voči klientom. Mojím cieľom je neustále poskytovať kvalitné služby a aktívne prispievať k nájdeniu ideálnej nehnuteľnosti, ktorá plne vyhovuje individuálnym potrebám klientov.

Moje poznatky a odborné skúsenosti mi umožňujú byť pre Vás užitočným partnerom v dosahovaní optimálnych výsledkov pri procesoch predaja, kúpy alebo prenájmu nehnuteľností. Spolupráca so mnou zabezpečuje spoľahlivé a profesionálne vedenie, pričom moje úsilie je vždy zamerané na plné uspokojenie, či prekonanie Vašich očakávaní.

S radosťou uvítam príležitosť spolupracovať s Vami na každom kroku transakcie s Vašou nehnuteľnosťou a poskytnúť Vám výnimočné realitné služby založené na dôvere a odbornosti."

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti