Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Pre konkrétnu klientku hľadám rodinný dom v Podunajských Biskupiciach

Interné ID: 032-43
Ulica: Orenburská
Obec: Bratislava-Podunajské Biskupice
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
400 000 €

Popis nehnuteľnosti

Pre konkrétnu klientku hľadám rodinný dom v Podunajských Biskupiciach a blízkom okolí. Cena nehnuteľnosti závisí od lokality a stavu nehnuteľnosti. Za každú ponuku vopred ďakujem.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
neurčené
Zastavaná plocha:
100 m2
Stav:
čiastočne prerobený

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. MBA Marian Turza

Mgr. MBA Marian Turza

Realitný poradca

  • Slovensky
  • Pусский
  • Deutsch
  • English
  • Česky

Po rokoch práce v oblasti IT a viacerých nadnárodných korporátov som sa rozhodol naplno venovať sa tomu, čo ma naozaj baví. Stretávaniu sa a pomáhaniu ľuďom, plneniu ich snov, spoznávaniu nového. Sedavá práca za počítačom, Excel, reporty a naháňanie imaginárnych KPI´s a večné porady pre mňa príliš nie sú . A v práci realitného makléra sa sklbuje všetko to, čo mám na živote rád a čo som v podstate posledných pár rokov aj robil pre rodinu, priateľov, či známych. Hľadanie a profesionálna prezentácia nehnuteľností na predaj, či nájdenie vysnívaného miesta, ktoré sa stane Vašim novým domovom. Alebo nájsť vhodnú investičnú príležitosť prípadne krásny rekreačný objekt. Teším sa, že budem môcť v budúcnosti pomôcť možno i Vám a možno aj trošku inak, ako to robia bežné slovenské realitky. Pre bližšie info a spoluprácu ma neváhajte kontaktovať, teším sa na Vás!

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti