Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na  prenájom priestranný veľmi vkusne dokončený  3 izbový byt s terasou a nádherným výhľadom na okolité vinice. 

Byt sa prenajíma nezariadený, v kuchyni sa nachádza kuchynská linka so spotrebičmi, varná doska, rúra, chladnička, mraznička, mikrovlnka, jedálensky stôl, v izbe sa nachádza rozťahovací gauč. Rozloha bytu je 92m2 aj s terasou. 

Nachádza sa na 2.poschodí bytového domu s výťahom. K bytu prislúcha parkovacie miesto. Byt je nový, zatiaľ nikým neobývaný. 

DISPOZÍCIA: 

- priestranná vstupná chodba

- dve samostatné izby

-  kuchyňa spojená s obývacou časťou

- špajza

- samostatná kúpeľňa s vaňou

- samostatná toaleta

- kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou

Na oknách sa nachádzajú vonkajšie žalúzie. V byte sa nachádza klimatizačná jednotka, ktorá je umiestnená v kuchyni. 

Nábytky v byte sú robené na mieru. V celom byte sú použité kvalitné materály. 

VÝHODY

- parkovacie miesto

- novostavba

- krásny výhľad

- dve kúpelňe

- špajza

- nový byt (nikým neobývaný)

- nezariadený

- krásny výhľad

Byt je dostupný ihneď. V byte nie sú povolené zvieratká. Preferujeme záujemcov bez detí. 

Mesačné nájomné je 980EUR + energie 200EUR. Spolu zaplatíte 1180EUR mesačne. Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí mesačné nájomné + depozit vo výške 2500EUR, ktorý je  vrátný pri nepoškodení bytu, a provízia pre RK 980EUR. 

Pezinok je vinohradnícke mesto na úpätí Malých Karpát s rôznymi možnosťami na turistiku, cykloturistiku, jazdu na koni a príjemný oddych, zároveň vzdialené od Bratislavy iba na 15 minút.

V meste sa konajú rôzne kultúrne a spoločenské podujatia vrátane Pezinského vinobrania, má priame autobusové a železničné spojenie s Bratislavou. Kompletná občianska vybavenosť mesta sú škôlky, základné a stredné školy vrátane gymnázia a obchodnej akadémie, MHD, zdravotné stredisko, nemocnica, lekárne, supermarkety (Jednota, Billa, Kaufland, Lidl, TESCO) nákupné centrá (Mólo, Plus), plaváreň, judo aréna. 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
92 m2
Podlahová plocha:
92 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
3
Typ budovy:
tehla
Terasa:
áno
Špajza:
áno
Celková plocha:
92 m2

Virtuálna prehliadka

Pozrieť na mape

Maklér

Nikola Macášková

Nikola Macášková

Realitný špecialista

Volám sa Nikola Macášková .

Od ukončenia školy som hľadala prácu ktorá by ma napĺňala. Prešla som si rôznymi pozíciami v obchodnom reťazci v ktorom som sa necítila doma, rada pracujem s ľuďmi a rada spoznávam nových ľuďí. V tom som spoznala Michala Kolenčíka ktorý mi dal možnosť stať sa členom tímu Prom real a tam som našla svoju vysnívanú prácu realitnej maklérky. Rada pomáham ľuďom nájsť ich vysnívané bývanie. Práca realitnej maklérky mi ponúka každodennú komunikáciu s ľuďmi. Rada sa vzdelávam a učím sa novým veciam aby boli moji klienti spokojný s mojou prácou.

Teším sa na stretnutie s Vami.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti