Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Popis nehnuteľnosti

Veľkorysý, jedinečný, pokojný a zároveň útulný. Toto sú najsilnejšie vlastnosti domu, ktorý sa nachádza len 20 minút od Bratislavy. Ak máte ma bývanie vysoké nároky a pozdáva sa Vám možnosť mať doma reprezentatívne sídlo, ste na správnej adrese.


Tento dom Vám ponúka najmä:
+jedinečnú polohu na konci slepej ulice
+veľkorysú rozlohu
+kanceláriu s barom
+domáce kino
+fitness, wellness, saunu
+vonkajší bazén

DOM A POZEMOK
Dom s rozlohou 635m2 je rozdelený na 2 krídla. Hlavné je tvorené 2 podlažiami, na ktorých nájdeme 7 izieb, jedáleň, 3 kúpeľne, 4 WC, kuchyňu s východom na terasu, garáže pre 2 autá a vstupom do hlavnej garáže pre 4 autá.
Z garáže vstúpime do 2. krídla, kde nájdeme pracovňu spojenú s barom a posedením. Za nimi sa nachádza fitness časť a domáce kino, za ktorými nájdeme wellness časť s jacuzzi a saunou. Z tejto časti sa dostaneme na oddychovú terasu.
Na pozemku s rozlohou 1290m2 nájdeme okrem terás trávnik s okrasnými krovinami a vyhrievaný, prekrytý bazén so slanou vodou. Na pozemku sa nachádza studňa, ktorá sa využíva na závlahu záhrady a bazén.


LOKALITA
Jedinečnosť tohto domu dodáva jeho poloha na konci slepej ulice. Susedí teda len s 1 domom a poskytuje maximálne súkromie a ničím nerušené bývanie. Len asi 100 metrov od domu nájdeme park, v ktorom sa nachádza rybník s možnosťou rybolovu. O ďalších 100 metrov ďalej nájdeme rieku Leitha, ktorú je možné využívať na vodné športy.

OBEC ZURNDORF
V obci Zurndorf žije cca 2000 obyvateľov. V obci nájdeme kompletnú občiansku vybavenosť- školu, škôlku, detské ihriská, nákupné možnosti, ako aj reštaurácie a kaviarne. Má veľmi dobrú polohu medzi Bratislavou, ktorá je vzdialená cca 25 minút jazdy autom, a Viedňou, do ktorej sa dostaneme za 45 minút. 

Poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv v Rakúsku predstavujú cca 10% predajnej ceny.

**************************************************************************************************************************************************************

ENGLISH VERSION

Unique, peaceful, generous, and cozy at the same time. These are the most prominent characteristics of this house, located only 20 minutes away from Bratislava. If you have high standards for your residence and you are looking for a representative estate, look no further.
 
This house offers the following:
- unique location at the end of a quiet street
- generous floor area consisting of 2 stories
- office with a bar
- home theater
- gym, wellness, and sauna
- outdoor swimming pool

HOUSE AND LAND
Floor area of 635 square meters is divided into two wings. The main wing comes with 2 stories with 7 rooms, dining room, 3 bathrooms, 4 toilets, kitchen with an exit to the terrace, garage for 2 cars and entrance to the main garage for 4 cars.
The second wing is accessible from the garage. It contains an office with a bar and a sitting area. Behind those you will find the gym and the home theater; the wellness area with a jacuzzi and a sauna is located right next to it. The chillout terrace can be accessed from there.
The land with the area of 1290 square meters is covered by a grass lawn with decorative bushes and a covered, heated saltwater swimming pool. There is also a well which is used for the garden and the pool.
 
LOCATION
The house is uniquely located on a no-through road. There is only one neighboring house, granting the location the highest privacy and peaceful living. A park with a fishing pond can be found 100 meters away. River Leitha, which can be used for water sports, is only 100 more meters away.

CITY OF ZURNDORF
The city has approximately 2000 inhabitants. All services are available in the city - school, kindergarten, playgrounds, stores, restaurants and cafes. It is a great location between Bratislava - 25 minutes by car - and Vienna, which can be reached in 45 minutes.

Note
The fees related to the ownership transfer in Austria are up to 10% of the listed price.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1290 m2
Úžitková plocha:
635 m2
Zastavaná plocha:
635 m2
Podlahová plocha:
635 m2
Skladová plocha:
635 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
7
Celková plocha:
635 m2

Virtuálna prehliadka

Pozrieť na mape

Maklér

Adam Glváč

Adam Glváč

Realitný špecialista

  • Slovensky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti