Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Popis nehnuteľnosti

Rodinný Dom v Báhoni s Vidieckym Nádychom a Možnosťou Získať Až 19.000 EUR z Plánu Obnovy a teraz o 5.000 eur výhodnejšie! S možnosťou dokúpiť časť pozemku za domom. 

Radi by sme vám ponúkli tento krásny dom v Báhoni, ktorý kombinuje pokoj vidieka, praktickosť, dostatok priestoru a súkromie. Nachádza sa na Družstevnej ulici v tichom prostredí, no zároveň v blízkosti všetkej dôležitej občianskej vybavenosti.

Základné Informácie:

Lokalita: Báhoň, okres Pezinok

Cena: 188 000 EUR (vrátane provízie)

Kontakt: 0949086980

Popis Domu: Jednopodlažný rodinný dom so sedlovou strechou bol skolaudovaný v roku 1958 a časom prešiel čiastočnou rekonštrukciou interiéru, podláh, stien a muriva. Čiastočne vymenené plastové okná a zasklená veranda s dreveným rámom okien. Vykurovanie je riešené plynovým kotlom, pričom sú tu tri komíny, ktoré po úprave môžete plne využívať.

Dispozičné Riešenie:

3 samostatné izby

Kuchyňa

Obývačka (prechodná miestnosť)

Kúpeľňa

Samostatné WC a technická miestnosť

Dlhá chodba prepájajúca izby

Garáž s pivnicou pod ňou

Veľká vstupná hala

Inžinierske Siete:

Elektrina

Plyn

Mestská kanalizácia

Optický internet

Pozemok: Pozemok je celý oplotený a má obdĺžnikový tvar. Priestranný dvor je ideálny na grilovanie, výstavbu altánku, bazéna alebo menšej záhradky. Časť dvora príjemne zatieňujú dva ihličnaté stromy. Súkromie zabezpečujú orgovány a dreviny pozdĺž plota. Na dvore sa nachádza dielňa, šopa na náradie, suché WC a funkčná studňa. Možnosť parkovania viacerých vozidiel v predzáhradke, v garáži alebo priamo pred domom.

Lokalita: Obec Báhoň je kľudná lokalita v okrese Pezinok s kompletnou občianskou vybavenosťou: materská a základná škola, zdravotné stredisko, lekáreň, kaderníctvo, potraviny, autobusová stanica. Vlaková stanica je len 10 minút peši od domu a neďaleká obec Blatné ponúka dobré napojenie na diaľnicu. Pezinok je vzdialený 17 km, Trnava 16 km, Senec 12 km a Bratislava 35 km.

Bonus: V prípade záujmu o prerábku je možné získať finančné prostriedky z plánu obnovy až do výšky 19.000 EUR!

Tento dom s garážou a dostatkom priestoru je ideálnym miestom pre tých, ktorí potrebujú praktické riešenia a zároveň chcú žiť v pokojnom prostredí. Nezmeškajte túto príležitosť a kontaktujte nás pre viac informácií alebo na zariadenie obhliadky.

Kontaktujte nás ešte dnes a premeňte svoj sen o ideálnom bývaní na skutočnosť!

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
615 m2
Úžitková plocha:
135 m2
Zastavaná plocha:
250 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
4
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Rok kolaudácie:
1958
Počet poschodí od prízemia vyššie:
1
Celková plocha:
180 m2
Pivnica plocha:
25 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku - vodný zdroj:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno
Internet:
áno
Káblová TV:
áno
Optická sieť:
áno

Virtuálna prehliadka

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Emma Talapková

Emma Talapková

Realitný poradca

  • Slovensky
  • English
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti