Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Popis nehnuteľnosti

[b]PROM REAL[/b] realitná kancelária má pre Vás ponuku kompletne dokončeného rodinného domu v obci Dolné Naštice . Dom s právoplatným kolaudačným rozhodnutím stojí na pozemku s výmerou 500 m2 v centre obce.
Dispozične je dom veľmi dobre riešený. Rozprestiera sa na [b]troch podlažiach[/b]. Polovica domu je podpivničená. Nachádza sa tu technická časť domu so vstupom priamo do domu. Prízemie pozostáva zo vstupnej chodby, samostatné WC, kúpeľňa so sprchovým kútom. Priestranná samostatná kuchyňa a obývacia izba s možnosťou dobudovania krbu s východom na veľkú terasu. Na poschodí nájdete veľkú kúpeľňu s vaňou, 3 samostatné spálne s možnosťou rozdelenia jednej z nich na dve plnohodnotné izby.
Dom je kompletne dokončený vrátane zateplenia. V celom dome sú kvalitné podlahy, interiérové dvere, kúpeľne s obkladom, zábradlia.
Konštrukcia domu je tehlová, vykurovanie je riešené kotlom na tuhé palivo, ohrev vody je možný tuhým palivom ako aj elektrikou.
Tichá lokalita v obci s dobrou občianskou vybavenosťou. Vzdialenosť len 3 km do okresného mesta Bánovce nad Bebravou. Obec je napojený na autobusovú ako aj vlakovú dopravu.
[b]Výhodami ponuky sú:[/b]
- možnosť rýchleho nasťahovania
- veľký rodinný dom s 5 samostatnými izbami
- čiastočné podpivničenie domu, ako aj úložný priestor v podkroví
- tichá lokalita s dobrou dostupnosťou

Virtuálna prehliadka je k dispozícii na vyžiadanie u realitného makléra.

[b]CENA: 219.000,- €[/b]

V prípade záujmu o obhliadku ma môžete kontaktovať na:

[b]Ing. Alena Vančová, tel.: 0904 854 774 vancova@promreal.sk[/b]
 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
neurčené
Plocha pozemku:
500 m2
Zastavaná plocha:
96 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
5
Balkón:
áno
Terasa:
áno
Pivnica:
áno
Počet poschodí od prízemia vyššie:
3
Celková plocha:
150 m2
Terasa plocha:
15 m2
Pivnica plocha:
30 m2
Vykurovanie - lokálne:
áno

Virtuálna prehliadka

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Alena Vančová

Ing. Alena Vančová

licencovaný realitný špecialista

  • Slovensky
  • lrm
  • narks

Realitám sa naplno venujem 9 rokov. Patrím k tým šťastným, ktorých práca naozaj baví a napĺňa. Spoľahlivosť, kvalitne odvedená práca, korektné jednanie a ľudský prístup je pre mňa prioritou pri každom predaji. S klientami si budujem dlhodobé a priateľské vzťahy.

Vďaka mojim dlhoročným skúsenostiam, špičkovému právnemu servisu a za použitia najmodernejších technológií pri prezentácií nehnuteľností môžete aj vy s radosťou predaj nehnuteľnosti zveriť do mojich rúk.
Teším sa na stretnutie s Vami.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti