Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na predaj rodinný dom s krásnou veľkou záhradou v Omšení, 1.072 m2

Interné ID: 38-9
Obec: Omšenie
Okres: Trenčín
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
199 900 €

Popis nehnuteľnosti

PROM REAL realitná kancelária má pre Vás predaj pekný zariadený 3-izbový rodinný dom po rozsiahlej rekonštrukcií v obci Omšenie.
K domu patrí taktiež krásny slnečný rovinatý pozemok s výmerou 1072 m2. Záhrada je udržiavaná s vysadenou trávou, množstvom kvetou kvetov, okrasných drevín ako aj ovocných stromov.
Dom prešiel rozsiahlou rekonštrukciou interiéru vrátane dispozičných zmien. Kompletne boli menené elektrické rozvody, plastové okná, kúrenie vrátane nového plynového kotla, pekná kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi značky BOSCH, kompletná rekonštrukcia kúpeľne s vaňou, stierky, plávajúca podlaha v izbách a v kuchyni a chodbe dlažba. V rámci exteriéru bola na dome pred desiatimi rokmi menená strešná krytina, prístupové schody, kovaná brána s elektrickým otváraním, úpravy záhrady.
Dom pozostáva zo suterénu, kde nájdete technickú miestnosť kde je umiestnený kotol, ako aj ďalšie udržiavané obytné miestnosti. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, kúpeľňa s WC, kuchyňa, tri samostatné priestranné izby a schodisko do podkrovia z ktorého je možné upraviť na ďalšie obytné miestnosti.
Dom je tehlovej konštrukcie a v rámci sietí je napojený na obecný vodovod, kanalizáciu, elektrickú energiu ako aj plyn. Možnosť vykurovania krbovými kachlami.
Obec Omšenie sa nachádza uprostred malebnej prírody, len na skok od kúpeľného mesta Trenčianske teplice.

Výhody:
- rozsiahla rekonštrukcia domu bez nutnosti ďalších investícií
- dom sa predáva takmer kompletne zariadený
- krásna udržiavaná záhrada s možnosťou pestovania úžitkových plodín
- lokalita obklopená krásnou prírodou v blízkosti kúpeľného mesta Trenčianske Teplice ako aj krajského mesta Trenčín

CENA: 199.900 €


V prípade záujmu o obhliadku ma môžete kontaktovať na:

Ing. Alena Vančová, tel.: 0904 854 774 vancova@promreal.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
neurčené
Plocha pozemku:
1072 m2
Zastavaná plocha:
96 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku - vodný zdroj:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno

Virtuálna prehliadka

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Alena Vančová

Ing. Alena Vančová

licencovaný realitný špecialista

  • Slovensky
  • lrm
  • narks

Realitám sa naplno venujem 9 rokov. Patrím k tým šťastným, ktorých práca naozaj baví a napĺňa. Spoľahlivosť, kvalitne odvedená práca, korektné jednanie a ľudský prístup je pre mňa prioritou pri každom predaji. S klientami si budujem dlhodobé a priateľské vzťahy.

Vďaka mojim dlhoročným skúsenostiam, špičkovému právnemu servisu a za použitia najmodernejších technológií pri prezentácií nehnuteľností môžete aj vy s radosťou predaj nehnuteľnosti zveriť do mojich rúk.
Teším sa na stretnutie s Vami.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti