Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Popis nehnuteľnosti

V srdci malebnej Hornej Marikovej sa nachádza jedinečný areál, ktorý ponúka neopakovateľné príležitosti pre vášnivých rybárov a milovníkov prírody. Tento kúsok raja je teraz k dispozícii pre tých, ktorí túžia po spojení s prírodou.

Vlastnosti areálu:

Rybársky Raj: Srdcom areálu je malebný rybník o rozlohe 16,740 m², ktorý nie je len miestom pokojného rybolovu, ale aj zdrojom, na ktorý je možné čerpať fondy pre vodné hospodárstvo. Ideálny pre nadšených rybárov, ktorí túžia po vlastnej oáze pokoja.

Výmera okolitých pozemkov: K tomu všetkému patrí aj viac ako 2 hektáre okolitých pozemkov, ktoré rozširujú možnosti vytvorenia nových projektov, či už vo forme nových chat alebo chaletov, čím sa otvárajú dvere pre kreatívne využitie tohto nádherného kúsku prírody.

Zastavaná Plocha: Celková zastavaná plocha tohto raja na zemi činí 580 m², ponúkajúc vám dostatok priestoru na vytvorenie pohodlných a štýlových ubytovacích jednotiek alebo ďalších zariadení pre oddych.

Chaty pre oddych: V okolí rybníka sa nachádzajú útulné chaty v pôvodnom stave, ktoré ponúkajú ideálne miesto na oddych a únik z ruchu každodenného života. Tieto chaty môžu byť ďalej prenajímané, čo poskytuje príležitosť na získanie pravidelného príjmu.

Projektové možnosti: Areál ponúka možnosť rozšírenia a vytvorenia projektu chaletov. Môžete si predstaviť nové chalety ako súčasť rozsiahleho projektu, ktorý prinesie nový rozmer tejto idylickej oblasti.

Výhody Lokality:

Prírodný pokoj: Horná Marikova je známa svojou prírodnou krásou a pokojným prostredím. Tento areál je zárukou kvalitného života pre všetkých jeho obyvateľov.

Blízkosť mesta: Súčasná poloha ponúka ideálnu kombináciu pokojného života na vidieku a prístupu k výhodám mesta. Mesto je len krátkou jazdou autom, takže sa môžete ľahko pohybovať medzi mestským a vidieckym životom.

Pre viac informácií a prehliadku nás neváhajte kontaktovať. Tešíme sa na vašu návštevu :)

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
korporácia
Plocha pozemku:
22000 m2
Zastavaná plocha:
580 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
16
Verejné parkovanie:
áno
Celková plocha:
38740 m2
Vykurovanie - lokálne:
áno
Internet:
áno
Káblová TV:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Emma Talapková

Emma Talapková

Realitný poradca

  • Slovensky
  • English
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti