Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na PRENÁJOM obchodný priestor priamo v centre mesta Pezinok

Interné ID: 012-24432
Ulica: M.R. Štefánika
Obec: Pezinok
Okres: Pezinok
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Komerčný objekt
3 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom klimatizovaný obchodný priestor priamo v centre mesta Pezinok na ulici M.R.Štefánika.

Priestor prešiel kompletnou rekonštrukciou pred dvoma rokmi vrátane elektrických rozvodov. V priestore momentálne funguje zabehnutá prevádzka (predajňa potravín).

Do pozornosti by som dala predovšetkým že disponuje veľkorysou metrážou, samotná predajná plocha má 188m2 + výkladová plocha 12m2+ kancelárske priestory tvoria cca 50m2 a pivničné priestory 220m2. Priestor je vybavený nákladným výťahom a zásobovacou rampou prístupnou z druhej strany ulice.

Výkladná plocha má dĺžku 9m a šírku cca 1,2m. Priestor je možne rozdeliť na dve prevádzky.

Veľkou výhodou priestoru je zrekonštruovaná elektrina ktorá je dimenzovaná na chladiace zariadenia a iný silný odber. V priestore sa nachádza centrálne plynové kúrenie.

VÝHODY:
- klimatizovaný priestor
- veľkorysá metráž
- priamo v centre
- vstup do predajne z dvoch strán
- parkovanie pred priestorom
- zrekonštruovaný priestor

DISPOZÍCIA:

- vstupná predajná plocha
- dve skladové miestnosti
- toaleta
- v suteréne 3 miestnosti

Priestor je vhodný na akúkoľvek predajňu, lekáreň e - shop,biopredajňu, vinotéku, reprezentatívny showroom výpočtovej techniky alebo mobilných telefónov alebo banku.

CENA:
Nájom 3.000,-€, Depozit 3.000,-€, energie 800,-€

LOKALITA
Mesto Pezinok ponúka svojím obyvateľom široké možnosti rekreácie a kultúrneho vyžitia. Nespočetné množstvom kultúrnych podujatí v kombinácii s bezprostrednou
dostupnosťou Malých Karpát a vzdialenosťou od Bratislavy len 23 kilometrov robí z mesta Pezinok vyhľadávanú lokalitu pre pokojný, no zároveň dynamický život.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
470 m2
Verejné parkovanie:
áno
Celková plocha:
470 m2
Inžinierske siete:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Internet:
áno

Virtuálna prehliadka

Pozrieť na mape

Maklér

Nikola Macášková

Nikola Macášková

Realitný špecialista

Volám sa Nikola Macášková .

Od ukončenia školy som hľadala prácu ktorá by ma napĺňala. Prešla som si rôznymi pozíciami v obchodnom reťazci v ktorom som sa necítila doma, rada pracujem s ľuďmi a rada spoznávam nových ľuďí. V tom som spoznala Michala Kolenčíka ktorý mi dal možnosť stať sa členom tímu Prom real a tam som našla svoju vysnívanú prácu realitnej maklérky. Rada pomáham ľuďom nájsť ich vysnívané bývanie. Práca realitnej maklérky mi ponúka každodennú komunikáciu s ľuďmi. Rada sa vzdelávam a učím sa novým veciam aby boli moji klienti spokojný s mojou prácou.

Teším sa na stretnutie s Vami.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti