Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na PREDAJ starší rodinný s veľkorysým pozemkom v obci Veľký Biel

Interné ID: 012-244564
Ulica: Malobielska
Obec: Veľký Biel
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj veľkorysý pozemok so starším domom v obci Veľký Biel, okrese Senec, katastrálne územie Malý Biel na ulici Malobielská.

Pozemok je o rozlohe 4221m2, rodinný dom je v pôvodnom stave, vhodný na rekonštrukciu, prípadne na zbúranie. Na pozemku sa nachádza aj samostatná bytová jednotka ktorá sa skladá s jednej samostatnej izby, kuchyne a kúpeľne.

Rodinný dom bol postavený v roku 1938, prístavba rodinného domu 1976. V roku 2014 bol vyhotovený nový krov s betónovou a škridlovou krytinou. Dom je napojený na všetky inžinierske siete, voda, kanalizácia, plyn a elektrina.

Veľmi dobrá investičná príležitosť, vzhľadom na to že sa dá na pozemku postaviť viac bytových jednotiek a následne ich prenajímať. Na pozemku sa nachádza pivnica, dve garáže a hospodárske budovy. Pozemok sa dá rozdeliť na viac parciel, nakoľko je prístupný z dvoch strán, je v udržiavanom stave.

DISPOZÍCIA DOMU:
- vstupná chodba
- kuchyňa
- štyri samostatné izby
- kúpeľňa


LOKALITA

Obec Veľký Biel sa nachádza približne 15 kilometrov od Bratislavy a minútu od okresného mesta Senec.
Poloha ponúkanej nehnuteľnosti je ideálna, nakoľko v okolí je pôvodná zástavba rodinných domov(žiaden satelit), tiché príjemné prostredie v blízkosti prírody s možnosťami pre cyklovýlety, alebo oddych pri vyhľadávanom Bielskom jazere.

KOMPLETNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ do pár minút chôdzou od rodinného domu je materská štátna škôlka a súkromná škôlka, základná škola, obchod, zdravotné stredisko (zubár, lekár pre deti, dospelých a dorast, lekáreň), pošta, kostol a vyhľadávaná artézska studňa.
DOPRAVA ponúka možnosť využitia vlakovej zastávky s pravidelnou vlakovou dopravou cca 15 minút chôdzou od domu. Autobusová zastávka vzdialená cca 5 minút chôdzou od domu.
S autom máte do pár minút dostupné priame napojenie na diaľnicu D1 z lokality Malý Biel, alebo využitie Starej Seneckej cesty I/61.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
4221 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
4
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Celková plocha:
4221 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku - vodný zdroj:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno
Internet:
áno
Káblová TV:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Nikola Macášková

Nikola Macášková

Realitný špecialista

Volám sa Nikola Macášková .

Od ukončenia školy som hľadala prácu ktorá by ma napĺňala. Prešla som si rôznymi pozíciami v obchodnom reťazci v ktorom som sa necítila doma, rada pracujem s ľuďmi a rada spoznávam nových ľuďí. V tom som spoznala Michala Kolenčíka ktorý mi dal možnosť stať sa členom tímu Prom real a tam som našla svoju vysnívanú prácu realitnej maklérky. Rada pomáham ľuďom nájsť ich vysnívané bývanie. Práca realitnej maklérky mi ponúka každodennú komunikáciu s ľuďmi. Rada sa vzdelávam a učím sa novým veciam aby boli moji klienti spokojný s mojou prácou.

Teším sa na stretnutie s Vami.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti