Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNE ponúkame na predaj pozemok , ktorý je vhodný ako investičný .
Pozemok sa nachádza v tesnej blízkosti momentálne vznikajúcej novej lokality / developerského projektu Malé Hliny. Súčasťou developerského projektu je dostatočný podiel verejnej zelene s dôrazom na ekologickosť. Malé Hliny sú členené na dve zóny, a to na zónu bytových domov a zónu rodinných domov.
Pozemok sa nachádza na okraji mesta , smerom na Budmerice . V Modre je kompletná občianska vybavenosť K pozemku vedie spevnená kamenistá cesta . Na pozemku nie sú inžinierske siete.
Momentálne je pozemok definovaný ako pozemok lúky a pasienky trvalo porastený trávami alebo ako pozemok dočasne využívaný pre trvalý trávny porast.

Rozloha pozemku : 2749 m2

Cena pozemku : 45,47 € za m2


Celková cena pozemku je 125 000 € vrátane provízie pre RK a komplexného právneho servisu. V prípade potreby Vám zabezpečíme aj kvalitný hypotekárny servis.

Páči sa Vám naša prezentácia ? Aj Vám radi pomôžeme s predajom, prenájmom Vašej nehnuteľnosti.
AKCIA !!! VIRTUÁLNE OBHLIADKY pre všetky naše ponuky.



Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
neurčené

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Katarína Valachová

Katarína Valachová

Realitný špecialista

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti