We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

EXKLUZÍVNE na predaj investičný rodinný dom v RUŽINOVE

Street: Mierová
City district: Prievoz
City/Town: Bratislava-Ružinov
District: Bratislava II
County: Bratislavský kraj
Category: Houses
Type: Sale
House type: Family house
886 000 €

Property description

Ponúkame na predaj skvelú investičnú príležitosť a to krásny rodinný dom v ktorom sú zabehnuté prevádzky materskej školy a kaderníctva.

Rodinný dom má betónové základy a zvislé nosné konštrukcie sú murované a stropy betónové monolitické. Zastavaná plocha je 327 m2 a podlahová plocha je 752 m2. Dom bol v roku 2007 kompletne zrekonštruovaný, rozšírený o prístavbu a prerobené podkrovie. V tom roku bolo vybudované súkromné wellness a zimná záhrada o veľkosti 24,33 m2. V roku 2017 bol dom opäť rekonštruovaný, upravený pre potreby materskej školy a bol zmenený aj jeho účel. V rámci objektu je aj kadernícky salón (vybavenie materskej školy a kaderníckeho salónu nie je predmetom predaja nehnuteľnosti). Nájomné zmluvy sú platné a nájomcovia bezproblémoví. Na upravenom dvore o veľkosti 368m2 je bazén, zeleň a prístrešok pre 3-4 autá. Dom disponuje terasou o veľkosti 41m2 a druhou terasou o veľkosti 5,7 m2.

K dispozícií znalecký posudok ohodnotený na predajnú cenu.

VÝHODY:

+ vynikajúca investičná príležitosť

+ lukratívna adresa

+ dom po rekonštrukcii

+ samostatné vchody

+ zimná záhrada o veľkosti 24m2

+ terasa o veľkosti 42 m2 + 5 m2

+ wellness 

+ kryté parkovanie pre 3-4 autá

+ vonkajší bazén a upravený terén

+ klimatizácia

 

NÁKLADY:

Elektrina 88€/mes.

Plyn 295€/mes.

Voda 65€/mes.

 

Ak hľadáte ideálnu príležitosť pre vašu investíciu do nehnuteľnosti, neváhajte a kontaktujte ma na tel.čísle 0910 794 793

Features

Status:
active
Ownership:
personal
Usable area:
695 m2
Built-up area:
327 m2
Built-up area:
752 m2
Type:
Fully re-made
Balcony:
yes
Terrace:
yes
Garage:
yes
Cellar:
yes
Year of construction:
1959
Year of last reconstruction:
2017
Year of building approval:
2007
Number of overhead floors:
2
Total area:
752 m2
Central:
yes

Mortgage Calculator

Show on map

Broker

Ivan Kormúth

Ivan Kormúth

Realitný špecialista

Realitám ako aj poisťovníctvu sa venujem už veľa rokov a základom úspešného predaja je  byť slušný, otvorený, diskrétny, profesionálny, empatický, ľudský a etický.

Úspechom v predaji je v prvom rade spokojnosť klientov ako predávajúcich, tak i kupujúcich. Pravidelné vzdelávanie v realitnom sektore ako aj roky praxe zaručujú pokojné a úspešné zavŕšenie predaja Vašej nehnuteľnosti.

Množstvo klientov s ktorými som v kontakte aj niekoľko rokov po úspešných predajoch a ich odporúčanie novým klientom je známkou ich spokojnosti a kvalite mnou ponúkaných služieb. Moju prácu najlepšie vystihuje spokojnosť klientov a ich recenzie ktoré sú verejné. 

Teším sa na našu spoluprácu.

We will be happy to advise you

Similar properties