We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Sale Villa, Villa, Gladiolová, Nitra, Slovakia

Internal ID: 42-6
Street: Gladiolová
City/Town: Nitra
District: Nitra
County: Nitriansky kraj
Category: Houses
Type: Sale
House type: Family house
Price at agency

Property description

Ponúkame vám exkluzívnu vilu na Zobore, ktorá spája nadčasový dizajn s prvotriednym komfortom. Táto elegantná nehnuteľnosť je stvorená pre tých, ktorí hľadajú dokonalý domov so všetkým moderným vybavením.

Vila je postavená na priestranných pozemkoch, ktoré poskytujú súkromie a pohodu. Pri vstupe do domu vás uvíta štýlová hala, ktorá vedie do priestrannej obývačky spojenú prostredníctvom Foaye s kuchyňou a jedálňou, ktorá ponúka dokonalý výhľad na vkusne upravenú záhradu. Štýlová kuchyňa je vybavená najmodernejšími spotrebičmi, čím vytvára ideálne prostredie pre kulinárske umenie.

Vila disponuje nie len vkusne zariadenými spálňami a kúpeľňami, ale aj nadštandardným zariadením. Relaxačná zóna s bazénom a wellnessom poskytuje miesto na oddych a regeneráciu. Kvalitné materiály a precízne spracovanie v celej vile svedčia o úrovni tejto nehnuteľnosti.

Záhrada s terasou a elegantným vonkajším posedením pri bazéne je ideálnym miestom na rodinné stretnutia či spoločenské udalosti. Okolitá príroda a pokojná atmosféra dotvárajú zážitok z bývania v tejto prestížnej lokalite.

Táto vila nie je len domovom, ale investíciou do štýlu života. Ak hľadáte kombináciu luxusu, elegancie a nadčasového dizajnu, táto nehnuteľnosť na Zobore je pre vás tou správnou voľbou. Ostaňte verní svojim nárokom a príďte si pozrieť túto lukratívnu nehnuteľnosť, ktorá sa môže stať vaším novým domovom.

Budeme sa na Vás tešiť pri obhliadkach :)

Features

Status:
active
Ownership:
otherown
Land area:
3000 m2
Usable area:
500 m2
Built-up area:
250 m2
Type:
partly re-made
Number of rooms:
6
Balcony:
yes
Terrace:
yes
Year of construction:
2000
Number of overhead floors:
2
Total area:
500 m2

Show on map

Broker

Emma Talapková

Emma Talapková

Realitný poradca

  • Slovensky
  • English
  • sora

We will be happy to advise you

Similar properties