We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Sale Family house, Family house, Bánovce nad Bebravou, Slovakia

Internal ID: 38-16
City/Town: Bánovce nad Bebravou
District: Bánovce nad Bebravou
County: Trenčiansky kraj
Category: Houses
Type: Sale
House type: Family house
219 000 €

Property description

PROM REAL realitná kancelária má pre Vás ponuku kompletne dokončeného rodinného domu v obci Dolné Naštice . Dom s právoplatným kolaudačným rozhodnutím stojí na pozemku s výmerou 500 m2 v centre obce.
Dispozične je dom veľmi dobre riešený. Rozprestiera sa na troch podlažiach. Polovica domu je podpivničená. Nachádza sa tu technická časť domu so vstupom priamo do domu. Prízemie pozostáva zo vstupnej chodby, samostatné WC, kúpeľňa so sprchovým kútom. Priestranná samostatná kuchyňa a obývacia izba s možnosťou dobudovania krbu s východom na veľkú terasu. Na poschodí nájdete veľkú kúpeľňu s vaňou, 3 samostatné spálne s možnosťou rozdelenia jednej z nich na dve plnohodnotné izby.
Dom sa predáva kompletne dokončený vrátane zateplenia, obkladov a zábradlí. V celom dome sú kvalitné podlahy, interiérové dvere, kúpeľne s obkladom, zábradlia.
Konštrukcia domu je tehlová, vykurovanie je riešené kotlom na tuhé palivo, ohrev vody je možný tuhým palivom ako aj elektrikou.
Tichá lokalita v obci s dobrou občianskou vybavenosťou. Vzdialenosť len 3 km do okresného mesta Bánovce nad Bebravou. Obec je napojený na autobusovú ako aj vlakovú dopravu.
Výhodami ponuky sú:
- možnosť rýchleho nasťahovania
- veľký rodinný dom s 5 samostatnými izbami
- čiastočné podpivničenie domu, ako aj úložný priestor v podkroví
- tichá lokalita s dobrou dostupnosťou

Virtuálna prehliadka je k dispozícii na vyžiadanie u realitného makléra.
CENA: 219.000,- €

V prípade záujmu o obhliadku ma môžete kontaktovať na:

Ing. Alena Vančová, tel.: 0904 854 774 vancova@promreal.sk
 

Features

Status:
active
Ownership:
unsettled
Land area:
500 m2
Built-up area:
96 m2
Type:
new Building
Number of rooms:
5
Balcony:
yes
Terrace:
yes
Cellar:
yes
Number of overhead floors:
3
Total area:
150 m2
Terrace area:
15 m2
Cellar area:
30 m2
Local:
yes

Virtual tour

Mortgage Calculator

Show on map

Broker

Ing. Alena Vančová

Ing. Alena Vančová

licencovaný realitný špecialista

  • Slovensky
  • lrm
  • narks

Realitám sa naplno venujem 9 rokov. Patrím k tým šťastným, ktorých práca naozaj baví a napĺňa. Spoľahlivosť, kvalitne odvedená práca, korektné jednanie a ľudský prístup je pre mňa prioritou pri každom predaji. S klientami si budujem dlhodobé a priateľské vzťahy.

Vďaka mojim dlhoročným skúsenostiam, špičkovému právnemu servisu a za použitia najmodernejších technológií pri prezentácií nehnuteľností môžete aj vy s radosťou predaj nehnuteľnosti zveriť do mojich rúk.
Teším sa na stretnutie s Vami.

We will be happy to advise you

Similar properties