We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Rodinná vila NA PREDAJ v Pezinku

Street: Pezinok
City/Town: Pezinok
District: Pezinok
County: Bratislavský kraj
Category: Houses
Type: Sale
House type: Family house
1 €
Price at agency

Property description

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj rodinnú vilu nachádzajúcu sa na konci tichej ulice, ktorá Vám poskytne dostatočný priestor pre Váš rodinný život a zároveň dodá pocit súkromia.

Vila o rozlohe 262 m2 bola kolaudovaná v roku 2016, má 5 izieb, 2 kúpeľne, samostatnú kuchyňu a 64 m2 priestrannú zimnú záhradu.
(pôdorys k dispozícii na vyžiadanie)

Súčasťou tejto nehnuteľnosti je taktiež 5x garáž, 2x záhradné posedenie (terasa) a krytý samočistiaci bazén s filtráciou na slanú vodu.

Veľkou devízou tejto ponuky je krásne upravený pozemok so závlahou o rozlohe 2221 m2, ktorý je rozdelený na dve časti a tak svojmu novému majiteľovi zabezpečí možnosť realizácie podľa vlastných predstáv ale aj dostatok miesta pre oddych a relax.

Nehnuteľnosť je zabezpečená alarmom. O vykurovanie a ohrev vody sa stará tepelné čerpadlo, ktoré zároveň znižuje aj celkové prevádzkové náklady. V zime vykurovanie a v lete chladenie zabezpečuje stropný systém, ktorý má samostatné regulovanie teploty v každej miestnosti. V dome sa nachádza taktiež aj klimatizácia.

VÝHODY :
- tichá ulica a súkromie
- okrasne upravený veľký pozemok 2221 m2
- výborná dostupnosť na diaľnicu (15min) alebo na Záhorie (25min)
- tepelné čerpadlo znižujúce náklady
- krytý bazén

LOKALITA :
Pezinok je vinohradnícke mesto na úpätí Malých Karpát s rôznymi možnosťami na turistiku, cykloturistiku, jazdu na koni a príjemný oddych. Na skok od tejto nehnuteľnosti sa nachádza aj golfové odpalisko.
V meste sa konajú rôzne kultúrne a spoločenské podujatia vrátane pezinského vinobrania alebo vínnej cesty, má priame autobusové a železničné spojenie s Bratislavou. Kompletná občianska vybavenosť mesta ako škôlky, základné a stredné školy vrátane gymnázia a obchodnej akadémie, MHD, zdravotné stredisko, nemocnica, lekárne, supermarkety (Jednota, Billa, Kaufland, Lidl, TESCO), nákupné centrá (Mólo, Plus), plaváreň, wellness štúdiá a fitness centrá.

CENA v realitnej kancelárii na vyžiadanie.

Ak Vás naša ponuka zaujala, budeme radi keď nás kontaktujete za účelom doplňujúcich informácií k tejto nehnuteľnosti, prípadne dohodnutia si obhliadky.
0911805154
lederleitner@promreal.sk

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Prom Real.

Features

Status:
active
Ownership:
personal
Land area:
2221 m2
Ground type:
flatland
Territory:
Intravilan
Usable area:
262 m2
Built-up area:
352 m2
Type:
Fully re-made
Number of rooms:
5
Garage:
yes
Year of building approval:
2016
Total area:
262 m2
Garage count:
5
Utilities:
yes
Local:
yes
Internet:
yes

Mortgage Calculator

Show on map

Broker

Matúš Lederleitner

Matúš Lederleitner

Realitný poradca

We will be happy to advise you

Similar properties