Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na PREDAJ 2,5 izbový byt 62m2 priamo v centre Pezinka

Interné ID: 012-203
Ulica: Sládkovičova
Obec: Pezinok
Okres: Pezinok
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
133 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 2,5 izbový byt v Pezinku priamo v centre mesta na Sládkovičovej ulici v blízkosti zámku. Napriek tomu že sa byt nachádza priamo v centre mesta zaručuje kľudné bývanie s kompletnou občianskou vybavenosťou.

Byt je v pôvodnom stave, čo je veľkou výhodou pre nového majiteľa že si byt zrekonštruuje podľa vlastných predstav. Nachádza sa na 2 poschodí tehlového bytového domu bez výťahu. Veľmi dobrá investičná príležitosť.

VÝHODY:
- priestranný byt
- centrum mesta
- nízke náklady
- tichá lokalita
- výborná investičná príležitosť
- tehlový bytový dom

DISPOZÍCIA:
Pozostáva zo vstupnej chodby s ktorej je vstup do špajze, vedľa sa nachádza kúpeľňa spojená s toaletou. Byt ďalej pozostáva s kuchyne s ktorej je vstup do pol izby a obývacej izby s ktorej sa dostaneme do spálne.

Výmera bytu je 62m2 s pivnicou. Byt je bez balkóna. Ohrev teplej vody zabezpečuje prietokový ohrievač ktorý je umiestnený v kúpeľni. V obývacej izbe sa nachádzajú gamatky ktoré slúžia na kúrenie.

Mesačné náklady predstavujú 110EUR pre dve osoby. V byte je zavedená káblová televízia od T- COM. Byt sa predáva nezariadený.

LOKALITA
Bytový dom sa nachádza priamo v centre mesta Pezinok. V pešej dostupnosti sa nachádzajú všetky úrady, banky, obchody, poliklinika, pošta, škôlka, zámocký park atď...
Mesto Pezinok ponúka svojím obyvateľom široké možnosti rekreácie a kultúrneho vyžitia. Nespočetné množstvom kultúrnych podujatí v kombinácii s bezprostrednou dostupnosťou Malých Karpát a vzdialenosťou od Bratislavy len 23 kilometrov robí z mesta Pezinok vyhľadávanú lokalitu pre pokojný, no zároveň dynamický život.

Pezinok je vinohradnícke mesto na úpätí Malých Karpát s rôznymi možnosťami na turistiku, cykloturistiku, jazdu na koni a príjemný oddych, zároveň vzdialené od Bratislavy iba na 15 minút.
V meste sa konajú rôzne kultúrne a spoločenské podujatia vrátane Pezinského vinobrania, má priame autobusové a železničné spojenie s Bratislavou. Kompletná občianska vybavenosť mesta sú škôlky, základné a stredné školy vrátane gymnázia a obchodnej akadémie, MHD, zdravotné stredisko, nemocnica, lekárne, supermarkety (Jednota, Billa, Kaufland, Lidl, TESCO) nákupné centrá (Mólo, Plus)


CENA

Cena bytu je 133.000EUR.
V uvedenej cene zabezpečíme kompletný realitný a právny servis.
Nehnuteľnosť je možné financovať aj prostredníctvom úveru. Najvýhodnejšie HYPOTEKÁRNE financovanie zabezpečí špecialista BEZPLATNE!

***

Páči sa Vám naša prezentácia? Aj Vám radi pomôžeme s predajom, prenájmom Vašej nehnuteľnosti.
AKCIA! VIRTUÁLNE OBHLIADKY pre všetky naše ponuky.

Finálna cena sa môže odlišovať podľa záujmu o nehnuteľnosť.
© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Prom Real




Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
62 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
2
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Počet poschodí od prízemia vyššie:
4
Poschodie:
2
Celková plocha:
60 m2
Pivnica plocha:
6 m2
Inžinierske siete:
áno
Plyn:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno
Káblová TV:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Nikola Macášková

Nikola Macášková

Realitný špecialista

Volám sa Nikola Macášková .

Od ukončenia školy som hľadala prácu ktorá by ma napĺňala. Prešla som si rôznymi pozíciami v obchodnom reťazci v ktorom som sa necítila doma, rada pracujem s ľuďmi a rada spoznávam nových ľuďí. V tom som spoznala Michala Kolenčíka ktorý mi dal možnosť stať sa členom tímu Prom real a tam som našla svoju vysnívanú prácu realitnej maklérky. Rada pomáham ľuďom nájsť ich vysnívané bývanie. Práca realitnej maklérky mi ponúka každodennú komunikáciu s ľuďmi. Rada sa vzdelávam a učím sa novým veciam aby boli moji klienti spokojný s mojou prácou.

Teším sa na stretnutie s Vami.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti