Praktické rady od právnika

Reality inak a moderne?

Ponuka realitných kancelárií je široká a pestrá, podľa čoho si vybrať tú správnu pre Vás? Ešte aj dnes medzi realitnými kanceláriami nájdete množstvo „dinosaurov“, ktorí nestíhajú reagovať na neustále sa meniace a rastúce nároky klientov. Buďte moderní a „in“ a nechajte si od našich profesionálnych maklérov poradiť, ako zvýšiť šance na úspešný predaj, prenájom..!

Prečo jedna realitná kancelária?

Prezentácia Vašej nehnuteľnosti viacerými realitnými kanceláriami sa môže zdať ako správny krok, no psychologický efekt na prípadného záujemcu je presne opačný. Záujemcovia o nehnuteľnosť nadobudnú pocit, že je ťažko predajná, preto ju núkajú viaceré realitné kancelárie doslova na „každom rohu“. Naša spoločnosť Vám ponúka exkluzívny program služieb pre nehnuteľnosti.

Exkluzívnym zverením predaja Vašej nehnuteľnosti jednej realitnej kancelárii dáte najavo, že si nehnuteľnosť ceníte, necháte sa zastupovať odborníkmi, na vhodného záujemcu si počkáte a preto Vaša nehnuteľnosť určite stojí za to!

Zvládnem to sám?

Určite ste si už niekedy položili otázku, či by ste svoju nehnuteľnosť zvládli predať/kúpiť/prenajať aj sami. Samozrejme táto možnosť je Vám vždy k dispozícii, na internete nájdete množstvo vzorových zmlúv, inzerovať môžete vo vlastnom mene. Ak stále váhate nad tým, či využiť služby realitnej kancelárie, uvedomte si, že vo svete realít sa točia veľké peniaze – Vaše peniaze! A to láka podvodníkov. Naši realitní makléri majú skúsenosti, sú neustále školení a vzdelávaní, poznajú problematiku trhu s nehnuteľnosťami, vedia na čo si dávať pozor a ako odhaliť pokusy o realitné podvody. Naša realitná kancelária navyše disponuje viacerými modernými systémami, ktoré výrazne zefektívňujú prácu a propagáciu nehnuteľností, ktorú si bežný občan, alebo živnostník nemôže dovoliť.

Čas sú peniaze!

Predať, či prenajať nehnuteľnosť chcete vo väčšine prípadov čo najrýchlejšie. Rýchlosť predaja závisí od viacerých faktorov ako je cena, stav nehnuteľnosti, lokalita, aktuálny dopyt a v neposlednom rade obchodné zručnosti makléra, ktoré sú potrebné pre uzavretie výhodného obchodu! Obchod s realitami si vyžaduje množstvo času, neustále sledovanie trhu a vzdelávanie sa v danej oblasti. V dnešnej uponáhľanej dobe Vám využitie služieb realitnej kancelárie ušetrí množstvo času, problémov a v konečnom dôsledku peňazí. Nechajte odborníkov pracovať za Vás!

Potrebujem právnika?

Predaj a prenájom nehnuteľností je spojený s mnohými právnymi úkonmi, ktoré sa môžu javiť ako rutinné záležitosti. Realitní makléri sú všeobecne školení v oblasti realitného práva, no základné znalosti nie vždy postačujú na vyhovenie klientom v ich individuálnych požiadavkách. Tím našej realitnej kancelárie ponúka okrem profesionálnych realitných maklérov aj služby a odborné poradenstvo právnika, ktorý dohliada na vypracovanie zmlúv v súlade so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky a sleduje legislatívu v oblasti realít.