Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Bývala farma na predaj!

Interné ID: 42-10
Ulica: Košolná
Obec: Košolná
Okres: Trnava
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Sklad
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám výnimočnú príležitosť získať jedinečný pozemok v lokalite Košolná - rozlohou vyše 55 565 metrov štvorcových a so zastavanou plochou 14 598 metrov štvorcových. Tento pozemok je ideálnym miestom pre rozvoj vidieckych aktivít a podnikania.

Súčasťou nehnuteľnosti sú historické stajne, ktoré predstavujú vzácnu príležitosť pre renováciu a adaptáciu podľa vašich potrieb. Tieto štruktúry poskytujú stabilný základ pre rôzne možnosti využitia, ako je chov zvierat, jazda na koni, rekreačné aktivity alebo dokonca turistický ruch.

Okrem toho máte flexibilitu odkúpiť len časť pozemku, čo vám umožňuje prispôsobiť vaše investície a plány podľa vašich individuálnych požiadaviek.

Táto lokalita vyniká svojou malebnou prírodou a pokojným prostredím, čo robí z tohto ranča ideálne miesto pre oddych a relaxáciu. Zároveň však máte stále blízko k hlavným dopravným trasám a mestskej infraštruktúre, čo zabezpečuje ľahký prístup a pohodlné životné podmienky.

Ak hľadáte príležitosť investovať do vidieckej nehnuteľnosti s obrovským potenciálom a flexibilitou, táto ponuka je pre vás. Nechajte sa očariť možnosťami, ktoré tento pozemok v lokalite Košolná ponúka, a začnite realizovať svoje podnikateľské a životné sny už dnes!

farma, družstvo , Hospodárstvo, Gazdovstvo, Salaš, Rodinné hospodárstvo

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
14598 m2
Stav:
pôvodný stav
Verejné parkovanie:
áno
Celková plocha:
55565 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku - vodný zdroj:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Emma Talapková

Emma Talapková

Realitný poradca

  • Slovensky
  • English
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti